+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Схаанки Иунзхонг Индустри Девелопмент Цо, Лтд

Адреса: НО.128 Гаокин Роад, Град Баоји, Схаанки Провинце оф Цхина

ПЦ: 721013

Тел: + 86-917-3373399

Факс: + 86-917-3373378

Е-маил: инфо@иунцх.тецх

Индустрија Вести
Baoji srednjoj Tech Zone izgraditi novi kineski titanijum dolina
Apr 25, 2016


Kada s #39; imam iPhone6 mobilni telefon, ti mislio,44 vijci od Titanakoji su izrađeni od titanijuma materijalne proizvodnje u Baoji.


U ovom trenutku, Baoji visoke tehnologije zona ima više od titanijuma obrade preduzeća da učestvuju u natitanijumski Zajebi proizvodnje, postala je Appleand #39; s mobilnog telefona dobavljača.


I kao prva tura od nacionalnog novog materijala industrije demonstracija baza, Baoji visoke tehnologije zona je okupio više od 400 preduzeća koja se bave titanijum titanijumska legura za proizvodnju, preradu, istraživanje i razvoj, proizvodnju titanijumska činila oko 85% nacionalnog proizvoda, čine oko 22% proizvodnje u globalni titanijuma, titanijum izvoza na broju globalne 15%, vrlo rano privesti kraju ugled andquot; Kina titanijum doline.

s

Jezgro gips titanijum industrije u međunarodne i domaće vlasti cenovnika

Decembra 2014, kao izgradnju andquot; Kina titanijum dolina je važna komponenta deo dolinatitanijumski obojenih metalatrgovina centar u Baoji otvaranje Zone Gong visoke tehnologije, i bio prvi uvedeni иistog titanijuma polugama, titanijum poluge,titanijumski sunđertri trgovanje sorte, dana shvatiti trgovanje volumen 377.592 miliona juana, klinи dogovor iznose 66060 kg.


Prema podacima provincija titanijuma i retki Metal materijali asocijacija zamenik ministra generalnog direktora Wang Jingqing, pored BaojiOd titanijuma i tržište legura od Titanatransakcija je unazad, Informativni kanal resursi su ograničeni, neprozirnost cenovnika mehanizam, cenu operacije i kupca košta je previsoka, što je dovelo do malih i srednjih preduzeća okaljanom konkurentnost cena, takođe čini na niskim titanijum dugogodišnje materijala i proizvoda cene, industrijskom nivou kako luta pre. Prema statističkim podacima Srodne odeljenja, sa godišnjom prodajom od manje od 20 miliona juana za mala preduzeća na broju 78% preduzeća u oblasti Baoji, što je iznad, i titanijum doline obojenih metala trgovina centar za podešavanje je riješiti poteškoće industrijski lanac, kraj na tržištu pomoć enterprise tehnologija i proizvoda je stvarno znao vrednost.

http://www.yunch-CN.com

Sa početkom utitanijumski doline obojenih metalatrgovina centar, Baoji titanijuma i obojenih metala trgovinu na putu za intenzivnu, informacije, profesionalno. Trgovinski centar fokus na okončanje titanijuma i obojenih metala, trgovina, naselje informacije, Inspekcija kvaliteta, skladištenja, logistike i zaliha lanac finansiranje proizvodnje, nauku i tehnologiju usluga industriji kratki odbor. Mark Baoji haj tek zona će se fokusirati nadograđujete u industriji proizvodnje da promovišu transakcije servisa, prešli cenovnik pregovarački servis lanac, da pomogne preduzećima da brzo napreduju kvalitetne industrijske lanac.


Dolina je titanijum obojenih metala trgovina centar kroz intenzivan nacin, uspostavljanje tržišna potražnja za informacije o proizvodima, logistika prozor, efikasne integracije resursa, izbegavajte više logistike povezuje, smanjuje konkurentnost nered cena na enterprise i falsifikuje titanijum industriji u međunarodnom i domaćem cene u jezgru.


Industrijski savez da vodi zdrav razvoj industrije titanijum


Da bi igre dati prednost karakteristični industrija regiona titanijum, kreiranje andquot; Kina titanijum Veli da postane poznati brendovi kod kuće i u inostranstvu, Baoji je pripremio Baoji zemlja visoke tehnologije industrije osnovni izgradnju i razvoj planningandquot; i andquot; Baoji - Kina titanijum doline razvoj planningandquot; industrija od nove i visoke tehnologije i usluga platforma izgradnju Kina titanijum materijal trgovina centar Nacionalne titanijum proizvod testiranja centar, ključ laboratorija, titanijum Valley univerzitetu i otvorio online trgovanja, logistika promet i futures trading, najveći, vrstama najviše međunarodne titanijuma je ugrađen materijal trgovanje tržišta. U skladu sa planiranjem da vodi projekat vozio, proširenje lanca, jačanje inovacija, optimizaciji sredine idejama, veće i jače u titanijum, cirkonijum i drugi redak metalima i legurama uglavnom novi materijala industrije, naporima za izgradnju nacionalne prve klase novi materijalne hi-tech industriji osnovni i proizvodnje gradKina titanijum doline.Pored toga, da bi se podstakao titanijum doline u industrijskom razvoju vodeća snaga i pravo da govori, za promociju industrijskog restrukturiranja i nadogradnja, inovacija i razvoja, prema Baoji istraživački instituti i univerziteti kao što je izvor inovacija, sposobnost inovacije malih i srednjih preduzeća je nije jak, ali je hitna potreba za inovativnih proizvoda R andamp; D statusa za otkrivanje bliskog proizvoda znači da je nedovoljna, uvođenje Baoji visoke tehnologije zona Baoji Taihua magnetni Mechatronic tehnologija istraživački Institut D.o.o., uspostavljena Baoji titanijuma industrija istraživačkog Instituta i aktivno promovisati na andquot; titanijumski proizvodi kvalitet nadzora i inspekcije centerandquot; Nacionalni Ministarstvo industrije, CNCA formalno odobrila osnivanje Nacionalnog treće lice, titanijumski proizvodi kvalitet nadzor i inspekcijske agencije je jedino, dok aktivno promovisanje izgradnje test treće strane platforme baze; promovisanje relevantnim standardima komitet podesiti rad, izgradnju prekrasna doline, Zelenoj dolini titanijum titanijuma.


Provincija, titanijum redak metalnih materijala industrije savez i kao most između vlade "," enterprise "i" tržište "i" na vezu, da pomognu vladi da vodi zdravlje titanijuma i razvoj industrije redak metalnih materijala. Savez industrije u tehničkoj razmene i osposobljavanje, industrija inkubacije i investicioni fond razvoj finansiranje savetodavne usluge, jačanje razmene i saradnja sa domaći i titanijuma i retka metalnih materijala industrije organizacijama, jedinicama i pruža mnoge zgodno uslove. Industrijski savez će takođe promovisati preduzeća, univerziteti i istraživačke institucije saradnje, unapređivanju sposobnosti nezavisne inovacija od titanijuma i retka metalna industrija i ukupan nivo, promoviše održive i zdrav razvoj industrije titanijum.Vizit karte za industrijsku baštinu titanijum industrije

Od Titana je poznat kao worldand #39; s prostora metali, morski metali i strateški metalnih materijala, je rasna segregacija mora, neminovno.

Baojiand #39 s dva izuzetan doprinos Chinaand #39; s metalurgiji, andquot; drevnih bronzane Ver, danas postoje titanijum alloyandquot;. Danas, titanijum industrija je bila kao neki andquot; industrijski heritageandquot; piše novu karticu posla u Baoji. Prema statističkim podacima, 2014 Baoji titanijuma industrija baze se očekuje titanijum industrija prihod od prodaje od 3,3 milijarde juana, na Baoji haj-tek zona je postala u zemlji i inostranstvu koji vodi do titanijum industrija je dali su prioritet, proširenje volframa i molibdena, Tantal, niobium, cirkonijum i hafnijum, razreрeno plemenitih metala istraživanja i razvoja, obrada, prodaja bazu. Formiranje sunđer titanijumatitanijumski шипке - titanijumski otkovaka-titanijum-titanijumski delovi i opremai dovršite titanijum obrade industrija lanac. U titanijum, titanijuma, titanijuma i titanijumska legura prah.titanijumski opreme, formiran skalacirkonijum i hafnijum Tantal, niobium, sl. serije za pravac. Formirane duboke obrade od titanijuma kao glavnu liniju, sa civilnim zalihe, vazduhoplovstvo, medicinskih i titanijum opreme, kao što je niz proizvoda klastera.


Očekuje u 2020 godini, Baoji od Titana industrije klastera će ostvariti prodaju godišnji prihod od 100 milijardi juana, godišnja proizvodnja 2000 tona nuklearnog razreda sunđer titanijum, 500 tonanuklearni razreda cirkonijum proizvodii 500 tona cirkonijum industrijske proizvodnje skale. Baoji će zaista postao je worldand #39; s vodi, domaće prve klase nove visoke tehnologije industrijsku bazu. Baoji visoke tehnologije zona postati worldand #39, s najveći čvor mreže industrijske inovacije-a, na žalost #39; s najveće skale i klastera proizvodne baze, Baojiand #39; s andquot; Kina titanijum Valleyandquot; Marka će biti poznata u svetu.


Kineski dnevni reportera Hsin Zhang 2015.2.25


[[JS_BodyEnd]]