+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Схаанки Иунзхонг Индустри Девелопмент Цо, Лтд

Адреса: НО.128 Гаокин Роад, Град Баоји, Схаанки Провинце оф Цхина

ПЦ: 721013

Тел: + 86-917-3373399

Факс: + 86-917-3373378

Е-маил: инфо@иунцх.тецх

Индустрија Вести
Baoji srednjoj Tech Zone izgraditi novi kineski titanijum dolina
Dec 07, 2015


Kada uzmete u iPhone6 u ruci, ne mislis to je 44 Srafovi u Baoji proizvodnju titanijumska napravljene od titanijuma. U ovom trenutku, Baoji visoke tehnologije zona ima broj od titanijuma obrade preduzeća da učestvuju u titanijumski vijak proizvodnje, je postao za materijalne snabdevača Apple-mobilni telefon. I kao zemlje prvi novog materijala industrije demonstracija baza, Baoji Zdravo tehnički Zone okupilo se više od 400 angažovane na titanijuma i proizvodnju legura od Titana, obrada i razvoj preduzeća, titanijum proizvodnje račune za oko 85% ukupne proizvodnje od sveta, što čini 15% ukupnog izvoza na svetu, koji je veoma dug uživao reputaciju Kina titanijum doline. Jezgro pozicija titanijum industrije u međunarodne i domaće vlasti cenovnika.

-od Titana je svetski poznat prostor metala, metala i strateški metalnih materijala, je moćan zemlja mora da bude neminovno.

-Baoji ima dva izuzetnom doprinosu metaluršku industriju u Kini ". Danas je titanijum industrija je postala industrija baštine piše novu karticu poslovne Baoji. Prema statističkim podacima, 2014 Baoji titanijuma industrija baze se očekuje titanijum industrija prihod od prodaje od 3,3 milijarde juana, na Baoji haj-tek zona je postala u zemlji i inostranstvu koji vodi do titanijum industrija je dali su prioritet, proširenje volframa i molibdena, Tantal, niobium, cirkonijum i hafnijum, razreрeno plemenitih metala istraživanja i razvoja, obrada, prodaja bazu. Formiranje "titanijum sunđer titanijum titanijum шипке kovanja - titanijum - titanijum delova i opreme" potpuni titanijum obrade industrija lanac. U titanijum, titanijuma, titanijuma i titanijum leguru prah, titanijum opremu, cirkonijum, hafnijum, Tantal skale, niobium i druge serije za pravac. Formiranje niza proizvoda, kao što su main line od titanijuma materijala, glavnu liniju proizvoda, vazduhoplovstvo, medicinskih i titanijum opreme, itd...

-2020, Baoji od Titana industrije klastera će shvatiti prodaje godišnji prihod od 1000 juana, godišnja proizvodnja 2000 tona nuklearnog razreda titanijum, 500 tona nuklearnog razreda cirkonijum proizvoda i 500 tona industrijske cirkonijum. Baoji će zaista postao vodećih svetskih novog materijala i visoke tehnologije industrije baze u Kini. Baoji visoke tehnologije zona postati svetskih titanijum materijala industrija inovacija mreže čvorova, najveći domaći skale i klastera proizvodne baze, Baoji je Kina titanijum doline brend će biti svetski poznatih.

Titanijumski doline proizvodi okončaće na kraju dogovor potpisan 188 investicija

2015 Kina titanijum godišnje konferencije i titanijum industrija razvoj Forum - Kina titanijum doline (Baoji) proizvode sajam trgovine na završen u maju 23 popodne, Expo izlagača broja 2,3 miliona, ukupno 188 trgovinskih i investicionih projekata saradnje u potpisu, ukupan iznos od 9.83 milijardi juana.

-Ovaj sastanak je pozvao na broj učesnika da probije 1000 ljudi, stranih preduzeća i važan poslovni kupci 800 ljudi. Expo je trajao 3 dana, broj posetilaca da izložba oko 2,3 naroda, koji više od 10 ruskih i stranih trgovaca da poseti izložbu. BaoTi grupu kao jedinicu domaćina, prikazivanje proizvoda koja pokriva celu industriju lanac od titanijuma.

-Expou, ukupno 188 investicionim projektima u potpisu, ukupan iznos 98.3 juana. Među njima, 26 investicionih projekata, Ukupna investicija od 57.5 juana; 162 trgovati projekata saradnje, trgovina obim 40.8 juana. Ti projekti pokrivaju avijacije, prostor, okean, brodovi, oružje, hemikalija, Metalurgija, električne energije, farmaceutske i sporta i druga polja

4500 metara duboko posade podvodnim ljuske - u Kini nezavisnog istraživanja i razvoja u fabrici BaoTi

Prvi posade sferna ljuska su nam samo-razvijenim 4500 metara podvodnim, nedavno u BaoTi grupa fabrici inspekciju. Ove oznake na nivo od 4500 metara od pripravno potopljena u Kini dostigao nivo razvijenih zemalja. 10. septembra 2015, od strane kineske akademije inženjeringa, Kina klasifikaciji društvo i Dћuћang univerziteta i drugim koledžima i univerzitetima, tim stručnjaka sprovesti Kompletan asortiman borbenim pozicijama sferna ljuska test. Nakon inspekcije, ekspertska grupa složili su se da tanjir sa ljudskom posadom sferna ljuska, kovanja, sferna ljuske svojstava i gas cvrsto vode guste rezultate ispuniti specifikacije uslove, kroz fabriku inspekcije.

Prema BaoTi grupa podvodnim istraživanja lider grupe Jia Shuanxiao, pripravno sferna ljuska za punu titanijum, težak je ukupno 3 tone, trenutno može da proizvede maksimalnu pripravno sferna ljuska, veliki mi je san fabrike okončaće se u Kini dugoročne zavisnost od uvoza situaciju.

Prema izveštajima, podvodnim pripravno sferna ljuska je ronjenje je osnovni deo, tihi lovac član vode ispod nekoliko hiljada metara rada koji je završen u zatvorenom kolibi. Dizajn i proizvodnja odnos između sigurnost za navigaciju


U 25. maj 2015, u Kini prvi domaći 4500 metara duboko pripravno podvodnim pritisak trupa u Luojangu brod materijal istraživačkog Instituta. Lopta ljuska, a "zmaj", pritisak trup veličine sasvim, je prijavljena taj "zmaj", je njegov oklop od titanijuma pritisak cvrsto ljuske ruske proizvodnje. Zbog poteškoća u titanijumska legura zavarivanje proces, Rusija u tom smislu, svjetski lider u ovoj oblasti, nakon što je jedina Rusija postigla titanijumska legura pritisak ljuske od nuklearnog submarines。

"Zmaj" na istu vrstu malog brata na prvom mestu, na unutrašnjem planu. U 25 maja, prvi 4500 m posade potopljena u Kini imaju ljudstvo sferna ljuska, u 725 fabrike, 4500 metara ključne opreme od pripravno podvodno vozilo, veliki korak napred.

Ti80 je da je Kina 1985 u američki Ti6211 na osnovu razvoja bathyscaphe koji koristi blizu Alfa titanijuma, sa umerenim intenzitet, visoko čvrstinu, otpornost na koroziju, Zavarljivost i dobre performanse, je bio u širokoj upotrebi u polju okeana. Pripravno svemirska kapsula je najvažniji jezgra deo na podvodno vozilo 4500 metara na borbenim pozicijama. To je najvažniji deo lokalizaciju ključne opreme za podvodno vozilo na 4500 m na borbenim pozicijama.


[[JS_BodyEnd]]