+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Схаанки Иунзхонг Индустри Девелопмент Цо, Лтд

Адреса: НО.128 Гаокин Роад, Град Баоји, Схаанки Провинце оф Цхина

ПЦ: 721013

Тел: + 86-917-3373399

Факс: + 86-917-3373378

Е-маил: инфо@иунцх.тецх

Индустрија Вести
"Baoji igrao Forte - kineski titanijum doline" ubrzati razvoj skeniranja
Dec 07, 2015

-titanijuma i titanijumska legura industrija je jedan od devet gradskih industrijske klastere prošle godine, grad od Baoji, Kina kohezije napredak, ukupna izlazna vrednost od 330 juana, ostvarivanje stalnog razvoja u metu za grad da održi više od 10% rast BDP-a.

-ove godine, "Baoji – Kina titanijum doline" još jednom razglasili da ubrza razvoj na nacionalni titanijum industrije za patente za navigaciju i razvoj u oblasti za eksperimentisanje, razvoj industrije titanijum nacrtajte na

-"Mapa s blagom"; u bliskoj budućnosti, početi izgradnju titanijumski proizvodi kvalitet nadzor i test centar, povećati titanijum doline u industrijskom razvoju vodeća snaga i pravo da govori. Naš grad je aktivno voditi titanijum preduzeća da ojača naučna istraživanja razvija na tržište, proširivanje industrijski lanac, poveća kvalitet veće i bolje od Titana industrije.

Nacrtaj mapu blaga "-patentirali navigacije"

-titanijum industrija ima samo 400 patenata, čine samo 9.9% zemlje, manja od tržišnog od 1/8, u kojima lokalna preduzeća u Baoji konkurisala za više od 200 komada patent. "To znači da je nivo patenta resurse u Baoji industriji titanijuma i njegov status u industriji se ne podudaraju, hitno trebalo biti promovisana patenta snagu industrije titanijum." Titanijuma i retka metalnih materijala industrije savez pomoćnik generalnog sekretara, Baoji haj-tek zona, pomoćnik direktora Wang Jingqing je rekao da je titanijum industrija je tipična tehnologija intenzivnih industrija, titanijum industrija u razvoju nedostatka podrške za patent tehnologije, povezana je sa utiču na industrijski razvoj. I grad za izgradnju nacionalne titanijum industrije za patente za navigaciju i razvoj eksperimentisanje oblasti, je da razbije taj problem.

Glavna odgovornost za razvoj patenta navigaciju i razvoj industrije titanijum je da koristite patenta informacije o resursima i patentima analize na osnovu, i da vodi, i podržavaju industrijski Naučni razvoj kroz upotrebu patentu tehnologija inovacija, inovativnost proizvoda, organizacija inovacija i inovacija poslovnih modela. Ako titanijum industrija je veliko blago, a onda patenta za navigaciju je kao mapa s blagom, to možeš reći "kopa blago" gde su zamke, tamo gde je bogatstvo.

-industriji titanijuma u našem gradu je jedan od prvih 8 patenta Navigacijsko područje eksperimentisanje. Od septembra 2013, za državne intelektualnu svojinu je formalno uspostavljena, ima status kvo titanijum industrije u našem gradu, Razvojni put i tako dalje, za precizno pozicioniranje. Prva faza rezultate ne samo za državni intelektualnu svojinu pozitivno, ali i za razvoj industrije titanijum u našem gradu je igrao aktivnu ulogu u vodi. Kroz podršku naučnih i tehnoloških inovacija, za izgradnju platforme za industriju, istraživanje i drugim inicijativama da vodi preduzeća da unesete kvalitetne proizvode, jačanja konkurentnosti jezgra, neke nove proizvode, nove tehnologije imaju neotkrivena. Baoji Evroazija kompanija R & D i proizvodnju lakoжa, velike čvrstoće i visokim temperaturama otpornost rotora tip aviona titanijumska legura okvira, formiranje godišnja proizvodnja 80 godina u formiranju 5 titanijum rotora Blejd proizvodnih kapaciteta, prihod od prodaje 1,5 juana. Pored toga, brojnih malih i srednjih titanijum proizvodnju titanijumska legura kacigu, staklo zavesa zid titanijum klip, titanijum leguru srce pejsmejker ljuske, novi titanijumska legura vještačkih zglobova i drugih proizvoda, ne samo alternativu slične uvezene proizvode, ali takođe izvozi na tržište međunarodnih.


[[JS_BodyEnd]]