+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Схаанки Иунзхонг Индустри Девелопмент Цо, Лтд

Адреса: НО.128 Гаокин Роад, Град Баоји, Схаанки Провинце оф Цхина

ПЦ: 721013

Тел: + 86-917-3373399

Факс: + 86-917-3373378

Е-маил: инфо@иунцх.тецх

Индустрија Вести
BaoTi - pokrenula "Privatni Prilagođeno" titanijum lampu lampu
Dec 07, 2015

BaoTi metalni proizvodi Co., Ltd je profesionalni dizajn i proizvodni tim, pokušava svoje najbolje izgraditi dom moda titanijum ere kreativne nove proizvode, tako da potrošači uživate u jednostavnost, luksuz, modni život.

Titanijumski stonom lampom koristi visokokvalitetni materijali titanijum dobro zanat lampu baza, ne rрa, ne unakazi, demonstrira kvaliteta operacija visokog rizika od titanijuma lampu. Titanijumski sto lampu, tako da nismo sami u noći.

Prijavljeno je taj titanijum lampu podrške privatnom prilagođena, prema pojedinačnim zahtevima jedinstveni titanijum lampu.

Dostupni Baoji titanijuma lampu

nedavno, BaoTi metalnih proizvoda kompanije sa vrlo teksturom titanijum, proizvodi izvrstan lampu ljuske.

Od titanijuma lampu konfiguracije ne mogu da se zanemare, upotreba uvezene sijalica do, Ergonomski dizajn, multi datoteka izvor svetlosti korekcije, postoje SOS za pomoć signal svetla, ako se hitno hitno na otvorenom, naizgled normalna koristi ne na poziva u pomoć za pomoć, sa moguжim će spasiti tvoj život.

Svrha od titanijuma lampu široko, klipove možete da baterijsku lampu i bicikl zajedno. Auto klip možete da postignete 360 stepeni slobode da podesite ugao, da ti dam bolje iskustvo noć jahanja.

Proleće tvoj bicikl i titanijum svjetiljke zajedno iskusiti na proleće


[[JS_BodyEnd]]