+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Схаанки Иунзхонг Индустри Девелопмент Цо, Лтд

Адреса: НО.128 Гаокин Роад, Град Баоји, Схаанки Провинце оф Цхина

ПЦ: 721013

Тел: + 86-917-3373399

Факс: + 86-917-3373378

Е-маил: инфо@иунцх.тецх

Индустрија Вести
Dislokacija razvoj donosi nova nada
Dec 07, 2015

industrija lanac od titanijuma industrija u našem gradu je relativno dovršena, ali s obzirom na strukturu, više od polovine Osnovna delatnost enterprise se nalazi u sredini industrije lanac rasporeda nije raspoređen. Dobijeni proizvod dodatnu vrednost je nizak, enterprise je nemilosrdnu konkurenciju i drugih otvorenih pitanja, tako da praktikanti moraju glavobolju. Liu Qiaoyan je jedan od njih, kao generalni direktor u Baoji Lixing od titanijuma industrija Co., Ltd., tokom godina, uvek misli da grad treba da promoviše dislokacija razvoj malih i srednjih preduzeća, uspostavljanje kooperativnosti razvojem odnosa, ubrzavanje titanijum opremu, titanijum materijal duboke obrade napore za razvoj proizvoda, formiraju raznovrstan proizvoda i razlika u proizvodnoj strukturi, da postigne maksimalnu korist.

-danas, da li su relevantne za upravljanje odeljenja ili više kompanija imaju rezonance sa Liu Qiaoyan. U decembru 2013, City Hall je utvrdila "Baoji - Kina titanijum dolina" koja se nalazi u istočnom Meixian kralj reka industrijski park. Na početku izgradnje parka, u selekciji projekata na inventivan, kao malo što je moguće predstaviti tradicionalne i slaba konkurentnost projekata industrije titanijum, ali pogled u razvoju polje titanijumska legura medicinske opreme, sportske opremu, opremu, proizvodnju, vojne, itd.,. Jedan je od najuočljivija BaoTi svetu element broju u Aziji najveći titanijumska legura golf sportske opreme linija za proizvodnju projekat. Ukupna investicija od 6 juana, glavni proizvodnju titanijumska legura golf opremu serija proizvoda, kao i R & D centar za izgradnju, itd., nakon što je završetak projekta može da ostvari 15 juana od industrijske proizvodnje vrednost ovog projekta.

-ove godine, uvođenje bioloških tehnologija Co., Ltd. i parku od Љanxi stent Austrije uvezene opreme, uglavnom proizvodnju medicinski titanijumska legura zajedničke stem i proteza preciznost kovanja, planira godišnjim proizvodnim kapacitetom od 50 miliona komada. Projekat zbog napredne tehnologije, proizvoda kompanije treba da otvorimo snagu na međunarodnom tržištu, godina izvoz 200 miliona $300 miliona, napori će biti "stent" izgraditi dobro poznatih međunarodnih brendova i vodećih domaćih zajednički regulator preciznost mašinska obrada industrija se brzo razvija.

-na početku nove godine, parkiraj sa "hiljade kadrove paket uhvatiti hiljade porodično preduzeće" aktivnosti kao priliku, pozitivan za preduzeća i projekti za rešavanje problema je pomogao Rong izvor titanijum industriji nove nuklearne, Xing Yu lulu industrije, novi titanijumski proces preduzeća da biste poboljšali finansiranje pozajmiti procedure, koordinacija zajam od 60 miliona juana. Borite se za juana velikih titanijum nikl legura preciznost kasting projekta, Teng daleko od titanijuma nikla materijalne linija za proizvodnju projekta i druge industrijske projekte koji se nalazi u 4, uz Ukupna ulaganja od 1.63 juana. Istovremeno, pomoći preduzećima da nadogradite, kreni ka karakteristike razvoja, vodi ih u medicinska sredstva, ljudski implanti, hemikalija, marinac i druga polja da se probije kroz tehničke poteškoće, da se otvori nova tržišta, veze industriji od Titana.


[[JS_BodyEnd]]