+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Схаанки Иунзхонг Индустри Девелопмент Цо, Лтд

Адреса: НО.128 Гаокин Роад, Град Баоји, Схаанки Провинце оф Цхина

ПЦ: 721013

Тел: + 86-917-3373399

Факс: + 86-917-3373378

Е-маил: инфо@иунцх.тецх

Индустрија Вести
Oblast eksperimentisanje postepeno će se uspostaviti za patente navigacioni sistem
Dec 07, 2015

Počevši od ove godine, eksperimentisanje oblast će postepeno uspostaviti patenta navigacioni sistem, formiranje vlade, industrije, preduzeća i institucija mehanizma tri vezu za patente za navigaciju operacija, uvođenje patenta za navigaciju podršku politike promovisanja patenta za navigaciju tehnologija inovacije, organizacija istraživanja glavna tehnologija, da uspostavi posebna sredstva za promovisanje, istraživanje i razvoj, istražiti formiranje vlade vodič , industrija saradnje, poslovnu angažovanost na uvođenja trening, da biste kreirali titanijuma i titanijum leguru industrija talenat bazen, promoviše Industrijski nadogradnja.

Savršen sistem za uspostavljanje pravo da kažu

Otvoren "Baoji nacionalne high-tech industrijski osnovni građevinski planiranje i razvoj plana", "Baoji – Kina titanijum doline" je jasno pozicioniranje: "Baoji – Kina titanijum doline" industrija klastera da stvori svet poznata, domaće prve klase, sa posebne karakteristike i konkurentne prednosti nove industrije visoke tehnologije baza. Kao industrijsku bazu, "Baoji - Kina titanijum dolina ne samo da ima i prednosti u skali, trebalo bi da je lider u industriji napred, industrijski razvoj pilot, na razvoj industrije je važan glas.

Kako bi se dodatno pojačaju razvoj industrije u razvoju titanijuma u vodećim sposobnost i pravo da kažu, da se promovišu industrijskog restrukturiranja i nadogradnju, da ostvari inovacija i razvoja, ove godine, grad će ubrzati izgradnju nacionalne titanijumski proizvodi kvalitetan nadzor i inspekciju centar. U ovom trenutku, testiranje centar pripremnih radova bliži se završetku, će početi izgradnju u bliskoj budućnosti.

·

nadzor i test centar u 2016 će ostvariti ukupnu funkciju, sa mogućnošću da izvrši vrhunski testiranju usluge i nove materijalne analize i testiranje istraživanja, godišnji testiranje kapaciteta 30 više od uzorka. Pružanjem testiranje proizvoda, tehnologija je nadogradnja, proces dizajna i druge usluge, to možete reši probleme malih i mikro preduzeća u klasteru, poboljšanja industrijske konkurentnosti i proizvod proizvodnje standarda i promoviše razvoj i prefinjenost standarda industrijsku tehnologiju.


[[JS_BodyEnd]]