+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Схаанки Иунзхонг Индустри Девелопмент Цо, Лтд

Адреса: НО.128 Гаокин Роад, Град Баоји, Схаанки Провинце оф Цхина

ПЦ: 721013

Тел: + 86-917-3373399

Факс: + 86-917-3373378

Е-маил: инфо@иунцх.тецх

Индустрија Вести
Titanijumski Anode sa natrijum hipohlorit Generator
May 25, 2016

Ključne reči: hlorat elektrolitičketitanijumski anode, natrijum hipohlorit generator uređaja sa anode titanijum, hlorat elektrolitičke titanijumske elektrode, elektrolizu od natrijum hlorid elektrode za natrijum hipohlorit titanijum generatora (4 juana, 5 juana, novu formulu) anode uređaj koji se koristi uglavnom za liječenje otpadne vode od bakterija koje sadrže, koji sadrži galvanizaciju tretman otpadnih voda cijanid, ali i za bazen, pitke vode, Dezinfekcija otpadne vode život, prehrambenih proizvoda biljku okruženje i medicinske opreme , restorani, javne иuturice stonog i pije Dezinfekcija pribora.

Sa razvojem Chinaand #39; s 4 modernizations, mali hlor pojavljivanje opremu će biti za Chinaand #39; s inženjerstvo zaštite životne sredine, proces dezinfekcije tretman vode u ulogu ne mogu biti zanemarene. Prema upotreba generatora natrijum hipohlorit, uglavnom podeljena na zdravlje Dezinfekcija i zaštita životne sredine u dve kategorije. Sanitarni i Dezinfekcija klase koji se koristi za dezinfekciju vode za piće, sanitarne Ver i stonog Dezinfekcija, povrće, voće, Dezinfekcija hrane i ljudsko zdravlje u direktnoj vezi natrijum hipohlorit generator.


Tip zaštite životne sredine se odnosi na tretman industrijskih otpadnih voda, kanalizacija liječenje, kao i sve ostale pomoću natrijum hipohlorit rešenje za industrijski sektor nije u direktnoj vezi sa natrijum hipohlorit generator i ljudsko zdravlje.


[opreme karakteristike]


(a) natrijum hipohlorit generator kombinacija obrazac, raspuštena soli, razreрeno slane vode mešanje, dodajući merenja i natrijum hipohlorit ciklus se javlja u groove telu, manje investicija, zahvata površinu od provincija, podesite je fleksibilan.


(2) generator je kombinacija cev, Iner hlađenja, samac polu i seriju veza. Anode na generator, napravljen je od titanijuma kao matricu, presvučene sa dva ruthenium oksid, potencijal je niska, a život je duga. Normalnim uslovima operativni, svaki kontinuirani put dođe do 300 do 200 sati. Natrijum hipohlorit je dijafragma tip prirodna cirkulacija oblik. Stoga, so preopterećenosti stopa, trenutni visoka efikasnost u procesu elektrolizu, natrijum hipohlorit prinosa, niskom potrošnjom energije, operativni troškovi niski.


[glavni tehnički parametri]

Kapacitet: 10KG/H

Katodna materijal: ruthenium platinaste iridijum

Napon: 30-60V (može prilagoditi)

Trenutno: 1280-1500A (može prilagoditi)

Veličina: 2335x1880x1550mm (može se prilagoditi)


Materijalni selekciju anode


Anode materijal možete odabrati premaza titanijum anode, mešoviti oksid premaza titanijum anode, duge službe život, ova vrsta premaza titanijum anode preko potencijal je relativno niska, visoka efikasnost, koja štedi energiju efekat je dobar. Pomoću natrijum hipohlorit generator titanijum anode sa platine, iridijum ruthenium legura i titanijum anode. Lako Rider kompanija razvila specijalne izuzetno je pogodan za upotrebu anode proizvoda, kako bi se poboljšala efikasnost u upotrebu soli i prolongira rokom trajanja od anode efekat, glavni proizvodi su sledeći: ruthenium titanijuma anode tanjir, mreže i tako dalje. YUNCH anode sa visokom efikasnošću, dugo rokom trajanja. Može se primeniti i specijalni uvjeti: oksid procesa (kao što su kiseline kiselim); velike brzine utrke elektrolitsku; elektrode smanjenje kazne.


visoka tehnologija privatno preduzeće sa uvoz i izvoz u pravu, specijalizovan za proizvodnju nerastvorljivi anode, pružajući visokokvalitetne titanijum anode proizvode na svetu, je worldand #39; s vodenje platinasta karoseriju na titanijum anode proizvođača. U isto vreme je da pružaju više opcija za galvanizaciju, elektrolizu tehnologija, i promoviše polje elektrohemijski efikasnosti, energetske štednje i čist.

Dobro došli u tvoja istraga.

Profil kompanije:

YUNCH., zasniva se na eloksiranog titanijuma i druge metalne elektrode, obojenih metalnih materijala i duboku obradu proizvoda postavi istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju kao jedno od preduzeća u visoke tehnologije.


YUNCH glavni u titanijuma i veleprodaje proizvoda pomešani metalni oksid titanijuma anode (MMO Tai иajdћinica): svile traku anode anode, Provodni traku, rod anode, neto anode, anode Cevasti, CEVNA anode, anode anode sondu, diskretna mreže anode, diskretna anode spirala, windmill anode koriste za tretmane voda od titanijuma anode,titanijumski anode galvanizaciju, elektrolitičke liveni sa titanijum anode; magnezijum anode anode aluminijum, cink anode, visoko silikonske liveni anode, platinized anode, dva olovo oksid elektrode i druge metalne elektrode je bilo uspješno koriste u proizvodnju alkali hlorid, hlorat, nesto / elektrolitičke vađenje obojene metala, elektro iskazu, Jon vode generator, galvanizaciju, električni dijalize, elektroforeze, electrosynthesis i bazi struje katodne zaštite. Kompanija takođe sprovodi ukupne dizajna, proizvodnje i tehničkih savetodavne usluge za zaštitu od korozije, elektro iskaze, galvanizaciju tretman voda i tako dalje. Kompanija ima zvučnu moderne enterprise sistema za upravljanje, moderne proizvodne opreme i testiranje opreme, je primio 9001 kvaliteta sistema za certifikaciju.


[[JS_BodyEnd]]